Prima pagina Contraceptia - Anticonceptionale Anticonceptionale - Bilantul contraceptiei si urmarile ei. Anticonceptionalele, Contraceptia si urmarile fatale asupra familiei, societatii.

Ultimele articole

DONEAZA - Ajutorul tau conteaza!


Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti)

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.

Mesaje pe Twitter

Anticonceptionale - Bilantul contraceptiei si urmarile ei. Anticonceptionalele, Contraceptia si urmarile fatale asupra familiei, societatii. Imprimare
Scris de Administrator   
IV. BILANTUL CONTRACEPTIEI SI URMARILOR EI

Ce datoram contraceptiei din ultimii 30 de ani?


1. Contraceptia moderna a facut posibil un libertinaj al sexualitatii fara frane, in sensul rupturii dintre sexualitate si procreare. Sexualitatea a devenit bunul de consum numarul 1 si a gasit locul in afara comunitatii maritale in urma unei eliberari juridice a pornografiei impusa si intentionata politic. Consecinta directa a fost ca varsta primelor contacte sexuale la tineri a coborat drastic.

2. Avortul nu a putut fi indiguit prin contraceptie, frecventa lui a crescut tocmai in tarile cu mai mare acceptare a anticonceptionalelor. A devenit si este necesar ca mijloc de anulare a cazurilor de esec in folosirea anticonceptionalelor. Datorita faptului ca acceptarea inhibitorilor de ovulatie si a spiralei este relativ scazuta chiar si in tarile industriale, nici dupa 30 de ani nu se poate astepta o imbunatatire a situatiei, in sensul evitarii avortului prin anticonceptionale. Astfel incat deviza „mai bine sa previi decat sa avortezi” devine tot mai evident o minciuna.

3. Distrugerea fundamentelor morale ale lumii occidentale, mai ales ale tarilor crestine, datorita revolutiei sexuale si institutionalizarii avortului, mijlocul de planificare familiala cel mai des folosit in acest timp (conform OMS, circa 50 de milioane de avorturi pe an). Prin toate acestea s‑a realizat mai ales nimicirea moralei tinerilor.

4. Cresterea bolilor transmise pe cale sexuala (STD ‑ Sexual Transmitted Diseases) prin libertinajul sexual, mai ales a anexitelor. Urmarea acestei situatii este numarul sporit de sarcini tubare si sterilitatii de origine tubara. Astfel s‑a creat terenul pentru medicina de reproducere artificiala de tip IVF/ET si prin aceasta ruptura intre procreare si sexualitate. Demn de subliniat este faptul ca, printre altele, insasi medicina este cea care prin practica ei ofera acest substrat favorizant (intrucat administreaza medicatia anticonceptionala). Astfel se inchide un mare cerc vicios.

Extinderea SIDA ca cea mai pernicioasa forma de boala cu transmitere sexuala. Este posibil ca inhibitorii de ovulatie ca atare sa fi contribuit direct la extinderea SIDA: favorizarea mutatiilor virotice maligne, facilitarea producerii de infectii si favorizarea izbucnirii bolii datorita slabirii apararii imunitare consecutiva tratamentului cu steroizi.

5. Alte efecte secundare devastatoare din punct de vedere medical, printre altele si datorita IO si IUD (spirala).

6. Masive implozii demografice in tarile industriale care au devenit populatii muribunde. Ca urmare, masive imigratii de oameni din Lumea a treia pentru a se putea garanta standardul de viata al natiunilor industrializate. Odata cu aceasta pericolul de decadere si marginalizare mai ales a culturii crestine.

7. Nici un fel de limitare a cresterii demografice in lumea a treia, pentru ca acolo nu pot penetra nici inhibitorii de ovulatie, nici spirala, nici sterilizarea.

8. Intrucat contraceptia moderna datorita efectelor secundare si cotei de esecuri nu ofera satisfactie, se cauta metode de planificare familiala noi si mai bune („perfecte”). In prezent, acestea se prezinta sub forma RU 486 (progesteron antagonist) si Epostane (inhibitor al sintezei progesteronului), in combinatie cu prostagladina. Acestea permit avortul pe cale medicamentoasa si in faze inaintate ale sarcinii si pot inlocui in mare masura avortul chirurgical, in multe privinte o interventie incomoda sau impovaratoare.

In continuare, vaccinarea anti‑baby (Anti‑HCG‑inocular) care va aparea curand in calitate de adaos suplimentar, tot un mijloc de avort timpuriu. Cu aceasta, uciderea perfectionata a copiilor nenascuti isi continua drumul „tot mai triumfal” in societatea noastra, cu urmarea directa a unui veritabil holocaust al nenascutilor. Se poate spune ca marea tragedie a sfarsitului de veac este saracirea in vieti omenesti, care ar fi trebuit sa‑si faca mai tarziu datoria si au fost impiedicate de la aceasta.

In ciuda acestor catastrofale realitati, care este imposibil sa fi ramas ascunse (sau necunoscute) anumitor cercuri conducatoare, aceasta evolutie nu este stavilita. Dimpotriva, ea isi continua cu precizie si cu o acceleratie de necrezut cursa spre abis...

Personal, am convingerea ca, din faptele prezentate, orice om rational va trage concluzia ca invatatura Bisericii nu trebuie privita sau simtita ca o povara sau acuza sau chiar ca o sicana pentru oameni, ci servind binele lor. Ea indreptateste la o adanca incredere in calauzirea de catre Biserica.

Rezolvarea mai mult decat incalcitei situatii prezente nu poate consta in dezvoltarea unor anticonceptionale mai eficiente si mai sigure — chiar daca ar actiona prin impiedicare si nu abortiv —, ci prin ingradirea libertinajului sexual. Trebuie creata o noua intelegere a sexualitatii. In acest sens se exprima chiar si atat de liberal‑ganditorii editori de la Obstretical & Gynecological Survey :

„Parteneri multiplii ‑ promiscuitatea, daca permiteti sa ne exprimam asa ‑ nu este un fundament pentru o casnicie buna, monogamica. Caminele sparte fac din copiii nostri niste orfani”. (...) „Trebuie neaparat sa predicam evanghelia abstinentei premaritale. In calitatea noastra de medici avem datoria de a incerca macar sa ne educam pacientele. Inspaimantatoarea amenintare SIDA este un motiv foarte intemeiat sa o facem si ne ofera totodata un prilej foarte bun pentru discutia cu pacienta”.

Acesta este un apel insistent, sa ne straduim cu seriozitate si perseverenta sa reinstauram ordinea legislativa morala precedenta pierduta in prezent. Trebuie ca omul modern si mai ales tanarul sa fie adus in situatia de a fi din nou constient de sensul creator si misiunea sexualitatii. Trebuie sa invatam sa sesizam iarasi in toata profunzimea sa semnificatia cuvantului: „facut dupa chipul Sau”.<< Inapoi     Sus    Sursa: http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-stiinta-medicina/60-mijloace-anticonceptionale-mijloace-contraceptive-efecte-secundare-fatale-despre-care-nu-se-vorbeste-manipularea-limbajului-manipularea-societatii  
Share
 

Copiii nenascuti sunt fiinte umane, sunt oameni - Dovada, poze, marturii.

Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.

Vezi poza mai mare: Noah, copilul nenascut de 12 saptamani - Fotografie 799x522 pixeli

Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, shows humanity of unborn - LifeSiteNews.com

- Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, will amaze you - LiveActionNews.org

- 6 copii ale caror vieti modifica datele dezbaterilor despre avort - StiriPentruViata.ro

- Cum arata un copil la 12 saptamani. Fotografii si marturii tulburatoare despre sase bebelusi avortati (avort spontan - pierderi ale sarcinii, nasteri premature: Noah - 12 saptamani si 5 zile, Adelaide Caines - 24 saptamani, Walter Joshua Fretz - 19 saptamani, Nathan Isaiah - 13 saptamani si 4 zile, Christian Buchanan [Mama lui Christian, Lacey, a realizat aceasta inregistrare video de pe YouTube prin care a transmis povestea lor. Oamenii i-au spus sa faca avort sau s-au intrebat de ce nu a făcut acest lucru cand au vazut handicapul lui Christian. Dar Lacey a fost mereu convinsa ca Christian – si toti ceilalti copii – sunt valorosi, in ciuda oricarei afectiuni, handicap sau circumstanta dificila cu care ei sau parintii lor s-ar putea confrunta. Christian a aratat lumii ca fiecare copil merita o sansă la viata.], David Raphael - 6 saptamani) - GanduriDinIerusalim.com

- 10 lucruri uimitoare care se intampla la copii inainte de nastere - 10 amazing things that happen to babies before birth - LiveActionNews.org


Clinicile de Avorturi, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "Sanatatea Reproducerii" DEMASCATE! 

[investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa le puteti vedea mai jos]
Clinicile de AVORTURI, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "SANATATEA REPRODUCERII" sunt DEMASCATE! - Investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa de catre Centrul pentru Progres Medical (CPM) - Center for Medical Progress (CMP)Trafic cu organele copiilor avortati (ucisi prin avort - AVORT sau "intreruperea sarcinii" = PRUNCUCIDERE) sau organele copiilor nascuti vii (avort prin nastere-partiala) si apoi ucisi in urma prelevarii (zdrobirii, sfaramarii si taierii corpului copilasilor [COPII FIIND INCA VII] in sau in afara uterului mamei) de tesuturi si organe (inima, ficat, plamani, timus, ochi, tesut nervos [creier, maduva spinarii], picioare si maini [pentru muschi], etc.), astfel tesuturile si organele "prelevate, luate" in scopuri de "cercetari stiintifice" sunt vandute ilegal (traficate) pentru "testarile clinice" ["clinical trials"] de medicamente, de produsele cosmetice, pentru "cercetari in regenerarea celulara" cu sau fara celule stem, etc., vanzarea organelor copiilor avortati (sau ucisi in sau in afara uterului in urma luarii tesuturilor si organelor) se face catre: companiile BioTech - Biotechnology [StemExpress, Novogenix, ABR (ADVANCED BIOSCIENCE RESOURCES, INC - Advanced BioScience Laboratories, Inc (ABLinc): Advancing Vaccines and BioTherapeutics), etc.] sau BigPharma (companiile din Marea Industrie Farmaceutica si Cosmetica), la universitati, etc.

Investigatiile au fost facute sub acoperire cu camera ascunsa pe o perioada de 3 ani (2012 - 2015) de catre Centrul de Progres Medical (The Center for Medical Progress). http://www.CenterForMedicalProgress.org

"PROFIT" - Banii obtinuti Ilicit de catre Planned Parenhood din [Traficul de] Organe si Tesuturi ale Copiilor Avortati - Lantul de clinici Planned Parenthood, clinici de Avorturi (si servicii de "Planificare Familiala", "Planning Familial", "Sanatatea Reproducerii") DEMASCATE!

"PROFIT" - Planned Parenthood's Illicit Moneymaking From Baby Body Parts - Abortion clinics, "Family Planning Clinics" and "Reproductive Health Services" EXPOSED!

Video: Published on Jan 5, 2016


Vezi mai mult despre minciunile Clinicilor de Avorturi, Planificare Familiala ("Planning Familial") si serviciile pentru Sanatatea Reproducerii ("Educatie Sexuala" - "Sexual Education", "Drepturile Reproducerii" - "Reproductive Rights", "Drepturile Sexuale" - "Sexual Rights", etc.) la:

- Clinicile de Planificare Familiala DEMASCATE ! - Cabinetele de Planificare Familiala (Planning Familial) DEMASCATE ! - Family planning clinics EXPOSED ! - Planned Parenthood EXPOSED ! - Investigarea minciunilor medicale si de manipulare cu camera ascunsa! - AdevarulDespreAvort.ro


PRO-VITA - PENTRU VIATA - POUR LA VIE - PRO LIFE Romania

Viata incepe in momentul conceptiei

PRO LIFE

Life begins at conceptionCopyright © 2018 Avortul si Contraceptia.
Copyright © 2018 Avortul si Contraceptia.Reproducerea sub orice forma, in intreg sau parte, a materialelor, este permisa si incurajata si poate fi facuta in conditiile acestei licente, adica doar in scopuri non-comerciale si trebuie sa fie insotita de citarea sursei. Modificarea materialelor preluate este interzisa. Respectarea conditiei de "fair use" (utilizare cinstita) este obligatorie.
 

Sustinere - Promovare

Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc. - www.AdevarulDespreAvort.ro
Adevarul despre Avort - AdevarulDespreAvort.ro - Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc.

"Raspunsul la criza unei sarcini este eliminarea crizei, nu a copilului."  (Jeannie W. French)

C A R T E

Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si  crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din  Romania - Autori: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan  - Editura Renasterea 2008
Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania - Autor: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan - Editura Renasterea, Cluj-Napoca, 2008
Cartea este scrisa pe intelesul tuturor, nu trebuie sa ai anumite cunostinte medicale ca sa intelegi ce scrie in ea.
Descarcare / Download Carte - GRATUIT


Marketing pentru genocid
Cartea isi propune sa contribuie la prezentarea cat mai clara a originilor, mijloacelor si scopurilor urmarite de "industria avorturilor". Intr-adevar, cand vorbim despre avort vorbim si despre o industrie - despre o imensa afacere, cu implicatii si sustineri puternice in guverne si in institutiile supra-nationale, globaliste - care are ca "obiect de activitate" si mijloc de obtinere a profitului uciderea copiilor nenascuti.


Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009

Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009


AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014 (prima ed) - ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013

AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014

Titlu original:
ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013
AbortionExploitsWomen.com

Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor


Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)

Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- Pornografia maladia secolului XXI (21)


Pentru mai multe carti, brosuri, afise, pliante Pro-Vita, etc. click aici

Una din activitatile proiectului „Rupe Tacerea” este diseminarea unor marturii personale despre impactul nefast al avortului in viata celor afectati. Toate marturiile sunt veridice. Multumim persoanelor care au fost de acord sa fie filmate pentru curajul de care au dat dovada, expunandu-se public in incercarea de a rupe tacerea din jurul unui subiect atat de delicat si dificil de abordat oriunde in lume, dar mai cu seama in Romania. -  Un proiect derulat de Asociatia Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti filiala Bucuresti.

Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale. - Pro Vita Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro
Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale.

Strigatul mut. Afla adevarul despre avort!

Cultura Vietii - Blog de promovare a valorilor vietii - Pro Vita - Pro Life

 

MEDICI PENTRU VIATA - In apararea vietii umane, din prima clipa. - MediciPentruViata.ro
"Medicii pentru viata" isi propun apararea vietii umane in toate stadiile sale, din momentul conceptiei pana la moartea naturala, in conformitate cu juramintele si deontologia medicale autentice.

Marsul Tacerii - 1 iunie 2010 - Pro-Vita Bucuresti

Pe data de 1 Iunie 2010, Pro Vita Bucuresti  a organizat "Marsul Tacerii". Un mars pentru dreptul la viata al copilului nascut si nenascut.

Copiii si mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este solutia.

Copiii nenascuti nu pot striga si nici nu pot raspunde daca-si doresc sau nu viata. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apara. 

Punctul de intalnire a fost in parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17:00.

Detalii la: Marsul Tacerii - Pro Vita Bucuresti

Prima editie a "Marsului pentru Viata" in Bucuresti desfasurat pe 26 martie 2011
(vezi si galeria foto, inregistrarea video)


MARSUL PENTRU VIATA - Fiecare viata este un dar.

MARS PENTRU RESPECTREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Vino la marsul pentru Viata!

„Marsul pentru Viata” este un eveniment care se desfasoara anual, concomitent, in mai multe orase din Romania, in jurul datei de 25 martie (sarbatoarea „Buna Vestire”) si este organizat de asociatii ale societatii civile care compun miscarea pro vita (pentru viata, pro life).
Scopul este afirmarea dreptului la viata pentru toate fiintele umane incepand cu momentul conceptiei si totodata sustinerea familiei traditionale si a valorilor acesteia, temelia unei societati solide si sanatoase.

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.ro

Marsul pentru Viata in alte tari

March for Life - Canada
March for Life - USA
Rally for Life - Irlanda
Mars voor het Leven - Olanda
Marsch für's Läbe - Elvetia
Marsch für das Leben - Germania
Mars voor het Leven - Marche pur la Vie - Belgia
Marche pur la Vie - Franta
Si a la Vida - Spania
Marcia per la Vita - Italia
Mars pentru Viata - Slovacia

Banner